info@streamstorm.tv

APP / Qasja mobile

You like to go mobile with us?

Ministra APP

Shko në APP Store dhe shkarkoni Ministra APP. Në dispozicion për pajisjet Android, IOS, Apple TV, Roku, Samsung Tizen, LG WebOS.

Filloni një eksperiencë të re.

Odoo text and image block
Odoo - Sample 3 for three columns

Ministra APP

You can find the TV APP Ministra. Just install the APP from the APP Store of your TV and you're ready to go..

Odoo - Sample 1 for three columns

MAG425

IPTV Box i bazuar në Android. Kur ju e hapni aplikacionin Ministra në Box, ju do të shihni Menynë e mësipërme.

Odoo - Sample 2 for three columns

Ministra APP

Pasi ta keni instaluar aplikacionin Ministra, dhe të keni dhënë shënimet tona, ju mund të shihni pamjen e aplikacionit tonë si më lartë.

Odoo - Sample 3 for three columns

Konfiguracioni i aplikacionit

Ju mund të specifikoni konfiguracionin sipas nevojave tuaja. Është e mundshme që të vendosni gjuhën, nëntitujt, Aspect Ratio, etj.

Aplikacioni për Telekomandë (Digitron)

Ju është prishur telekomanda (Digitroni) i boxit tuaj dhe ju dëshironi të operoni IPTV-në tuaj me aplikacion?

Me aplikacionin tonë që e zëvendëson telekomandën, ju mund ta operoni boxin tuaj.

Si mund ta kem këtë aplikacion? Shkarkoni aplikacionin "Remote Control Infomir" nga APP Store juaj.


Në dispozicion për:

Android - AuraHD Remote

Android - MAGic Remote

iOS - AuraHD Remote

iOS - MAGic Remote

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Televizioni përmes Internetit

RISI të reja ju presin me IPTV! Harrojeni televizorin e vjetër, dhe ejani me ne në një nivel tjetër!

Ju tani mund të Incizoni, shikoni TV, dëgjoni radio, dëgjoni muzikë, youtube, etj.


Më e mira është se: Shikoni TV kurdo, kudo, dhe mos t'ju ikë asgjë.