info@streamstorm.tv

Përjeto argëtimin!

bëje tani!

TV

inkl. EPG (TV Guide)

TV Channels

750 TV kanale nga mbarë bota, me EPG (TV Programm Guide), Favorites.


Incizimi

Inçizo kanalet në USB stick, NAS apo hard disk.


Timereplay TV

Ju ka ikur një emision? Ktheni kohën deri në 7 ditë prapa.


VIDEO

Series, Movies, Blockbuster on one click

Videos

Të gjitha zhanret, kontrollin prind^rorAll genres, parent control, many serial episodes and videos available.


Gjuhët

German, Albanian, Serbian, Bosnian, English,      Turkish, French, Italian dhe të tjerë.


Kualiteti

HD (720p) dhe FullHD (1080p), sikurse edhe filma në 4K.

Audio

Music CD and Karaoke

Kërko muzikë

Kliko në figurën për të filluar


Music CD's

Filloni këngën e preferuar direkt në audio librarinë tonë.


Karaoke

Dëshironi të këndoni së bashku në party?Ska problem, me aplikacionin tonë Karaoke.


Radio

Radio stacione vendore dhe ndërkombëtare

Zhanre të ndryshme radio:

Rock, Alternative, Pop, Charts, Dance, Hip Hop, RnB, House, Techno.

Funksioni FAVORITE

Gjithmonë hapni radio stacionin tuaj të preferuar me vetëm një klik.


Kërko kanalin...

Ju mund të gjeni kanalin tuaj të preferuar në çdo kohë me funksionin e kërkimit.

Jeni një fans i televizionit dhe dëshironi të shikoni kanalin tuaj kudo në botë?

Me eksperiencen tonë të televizionit ju e merrni pikërisht këtë.