info@streamstorm.tv

👉 G ENERATION CHANGE   IPTV with 4K  Ultra- High  Definition Picture Quality   👈

A generation change from HD to Full HD 🤩will take place at the beginning of 2020. This technological change forces us to replace our two oldest  IPTV Boxes that we have sold so far.  Unfortunately, our bestsellers MAG250 + MAG254 no longer support the new technology.  Streamstorm will successively switch on channels in 4K quality.  

☝ To ensure that you can continue to use the full STREAMSTORM WORLD , we recommend that you use an IPTV box that supports 4K in the future.  

We have tried some new boxes and my TOP recommendation is MAG 420 . This box is the counterpart to the MAG250. It is very pleasant that the menu navigation and the display of the contents remain identical.😉 Just replace the box & use it as usual 💙. You can find the box in the shop - at the moment there is special offer until 30.09.2019 . Have fun & enjoy!  Your Streamstorm Team!

Përparësitë e tv-së përmes internetit

 • ✔ 7 Ditë shikimi i përmbajtjes prapa

 • ✔ Kualitet superior i fotografisë

 • ✔ Më shumë kanale për t'i zgjedhë

 • ✔ Programi udhëzues elektronik (Epg)

 • ✔ Radio/Audio

 
 

  💙 OUR FIRST TV ADVERTISEMENT 💙

▶ CHECK IT OUT

E ardhmja do të fokusohet në televizionin përmes internetit. Kjo ju sjellë më shumë avantazhe sesa TV tradicional. Gjithë përmbajtjen ne e transmetojmë direkt në pajisjen tuaj mobile apo STB boxin tuaj për IPTV.


WE OFFER YOU THE RIGHT IPTV SETUP BOX

Përparësia kryesore e një aparati IPTV, është se ai mund të lidhet në secilin televizor dhe funksionon me çdo provajder interneti (rekomandohet shpejtësia prej së paku 20mbit në sekond për kanalet HD). Pajisja është e konfiguruar nga ne, kështuqë ai është i gatshëm për përdorim. Vetëm e kyçni dhe shijoni përmbajtjen nga STREAMSTORM. 


EASY APP INSTALLATION

Instalimi i aplikacionit. Thjeshtë, kërkoni dhe shkarkoni aplikacionin "Ministra" në App Store. Ne ju transferojmë çelësin dhe abonimin në aplikacionin tuaj, vetëm shënoni të dhënat për kyçje që ju dërgojmë ne. Liçenca është valide për një pajisje dhe nuk mund të transferohet. Ministra funksionon njëjtë sikur në STB Box.


WE OFFER YOU THE RIGHT SUBSCRIPTION FOR YOUR BOX

OUR TOP SELLER IS STANDARD ABO - MORE DETAILS FIND BELOW!

👇👇 TOP SELLER 👇👇

LIGHT ABO

IPTV në top kualitet

CHF 149 .90

1 Përdorues (Kontratë vjeçare)
 • 200 TV Kanale
 • Muzikë (Audio on Demand)
 • 2000 Radio Stacione
 • Opcionale: Abonimi Mobil

STANDARD ABO

Argëtim i plotë me mundësi kthimi prapa në kohë

CHF 219 .90

1 Përdorues (Kontratë vjeçare)
 • ✔ 450 TV Kanale + XXX
 • ✔ 7 Days Timereplay
 • ✔ EPG (TV Guide)
 • ✔ 2000 Radio Stacione
 • ✔ Music (Audio on Demand)
 • ✔ Magicast Screen Mirroring
 • ✔  Opcionale: Abonimi Mobil

Vjen së shpejti

VIP - ABO

CHF329.90

1 Përdorues (Kontratë vjeçare)
 • mbi 750 TV Kanale + XXX
 • 7 ditë kthim prapa
 • EPG (TV Guide)
 • 2000 Radio Stacione
 • Muzikë (Audio on Demand)
 • Videoclub me filma dhe seriale
 • MagicCast Screen Mirroring
 • optional: Abonim Mobil

Abonim pa pajisje shtesë

Tashmë e dëshmuar, IPTV platformë jo e komplikuar!


Shikoni emisioonet tuaja të preferuara në kualitet superior. Jeni vetëm disa hapa larg nga kjo eksperiencë.


Porositni ofertën tashmë të dëshmuar!

Odoo text and image block

Streaming është e ardhmja!

  

ME Smart TV ju mund të bëni Stream, me telefona mobil apo tablet ju mund të bëni stream. Shkarkoni aplikacionin tonë (ose IPTV) prej APP Stores tuaj dhe filloni tani.

IPTV Experience ose IP TV Experience. TV përmes internetit është trendi i së ardhmes. Është SAT përmes IP-së, por me disa avantazhe shtesë. Streaming do të thotë se ju mund të shikoni TV online në çdo kohë, në çdo vend.

Harroni aplikacionin egzistues IPTV! Smart IPTV mund të mbajë vetëm disa kanale. Kurse aplikacioni ynë "MINISTRA" është aplikacion më i fuqishëm dhe ju ofron shum më shumë përmbajtje për TV-në apo telefonin tuaj.