info@streamstorm.tv

Video & More

Statusmessages and Weathermap you can see here

Probleme me përdorimin e produkteve tona. 1. Shiko videot, 2. Kërko zgjidhje në listen e pyetjeve të parashtruara, 3. Kërko në Forum, 4. Hapni Tiket 5. Nëse ska zgjidhje tjetër, mund të na kontaktoni në telefon.

Probleme me përdorimin, tipet dhe truqet për përdorimin e pajisjeve. Vizitoni forumin tonë,  aty njerëzit profesionistë do t'ju pergjigjen dhe do t'ju ndihmojnë. Ju gjithashtu mund të ndihmoni dhe të përfitoni direkt nga ofertat e Streamstorm.

 
 

Depaketimi

Në fillim bëhet depaketimi i boxit. Këtu mund të shihni përmbajtjen e kutisë, ashtu siç ua dërgojmë ne.

 
 

Si ta lidhni me TV

Në këtë Video, ne shpjegojmë se sa lehtë është të fusni IPTV Boxin në përdorim.

 
 

Rregulloni vet problemet me rrjet

Keni problem me rrjetin e internetit në box? Këtu është zgjidhja.

 
 

Depaketimi

Në fillim bëhet depaketimi i boxit. Këtu mund të shihni përmbajtjen e kutisë, ashtu siç ua dërgojmë ne.

 
 

Si ta lidhni me TV

Në këtë Video, ne shpjegojmë se sa lehtë është të fusni IPTV Boxin në përdorim.

 
 

Rregulloni vet problemet me rrjet

Keni problem me rrjetin e internetit në box? Këtu është zgjidhja.

Streamstorm është një IPTV (Television përmes Internetit) provajder me seli në Zvicërr.  Ofertat tona përfshijnë TV Kanale, Videos on Demand (VoD), Audio on Demand (AoD) dhe gjithashtu radio-stacione nga mbarë bota. Oferta është e vlefshme botërisht.

Faqet për ndihmë