info@streamstorm.tv

Abonim 365 ditor "Standard" për Përdoruesit 2x

1

219,00 CHF 219.0 CHF

219,00 CHF

Product not available

Vendose n'shportë

Shikoni TV në dy pajisje në të njëjtën kohë.


14-day money-back guarantee.
Free Shipping in Switzerland.

E RE: 2x Abonim 365 ditë të përfshira.

Shikoni TV njëkohësisht në dy pajisje me APP.


Odoo image and text block

Unlimited mobile IPTV

Now also mobile TV, worldwide. Everything you receive on the 4K IPTV box, now also on a mobile phone or tablet.

Are you on holiday, in a caravan, on a boat or frequently on the move? Then this offer is just right for you. Unlimited TV viewing like no other IPTV provider. 

Have you missed a programme? With Timeshift Timereplay you can watch time-shifted TV for up to 7 days, even with your mobile IPTV subscription.

Odoo - Sample 1 for three columns

Shkarkoni këtu APP -në iOS Ministra

Odoo CMS- Sample image floating

https://apps.apple.com/us/app/ministra-player/id1297881833

Odoo - Sample 3 for three columns

Ministra APP

Kërkoni APP "Ministra" në Dyqanin tuaj APP.

Avantazhet e Streamstorm IPTV

televizion timehift timereplay, shumë kanale, 4K / Ultra HD / UHD, sipas kërkesës, televizion i zhvendosur në kohë - kalim kohe / luajtje në kohë dhe shumë më tepër

Shikoni TV si profesionistët me IPTV nga Streamstorm IPTV. Nuk dëshironi asnjë reklamë, asnjë kosto të fshehur, asnjë kohë të lartë vonimi IPTV, asnjë ndërprerje të vazhdueshme, por cilësi të lartë?

Timeshift / Timereplay. Ne bëjmë lojën e kohës për ju, të quajtur ndërrim kohe. Çfarë do të thotë për ty luajtja në kohë? Kjo ju lejon të shikoni programet tuaja të preferuara deri në 7 ditë më vonë dhe nuk keni nevojë të regjistroni asgjë. Ju mund të kaloni reklama të bezdisshme dhe të ndaloni programin televiziv. Ju thjesht mund të telefononi Timeshift përmes programit televiziv.

Streamstorm is the right IPTV provider. Nëse doni të dini më shumë për atë që e bën një ofrues të mirë IPTV. Ju mund të lexoni një shpjegim të hollësishëm: në postimin tonë të forumit "Pse IPTV"..


IPTV Anbieter | iptvshop | iptv shops | radio natyra | iptv adults tv | IPTV Abo | IPTV Trial | APP IPTV | IPTV Stream | iptv replay

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

  • Fabienne on 2021-Kor-07 07.05.32.

    Hallo Streamstorm
    Endlich auch für mobile Geräte. Danke euch, das Produkt mit den zwei Accounts hättet ihr schon lange bringen sollen.

shtesë:

app ministra përfshirëse , + 1x 4K IPTV Box , + 2x 4K IPTV Box

Duration:

365 ditë , 730 ditë , 1095 ditë