info@streamstorm.tv
Odoo image and text block

Ktheni prapa deri 7 ditë përmbajtje, pa asnjë reklamë

Ju mund t'i shikoni emisionet tuaja të preferuara deri në 7 ditë prapa, pa reklama. Kurdo, kudo, me të gjitha pajisjet.

Në të gjitha pajisjet

Mund të shikoni pakufij, deri në 7 ditë, kanale, radio kanale, filma apo seriale në pajisjen tuaj, smartfonin, tabletin, apo androidbox pa ndonjë pagesë shtesë.

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Our most popular subscription for one year

What you can expect:

  1. - over 450 TV channels & Erotic XXX

  2. - Timereplay 7 days on over 100 stations

  3. - 1000 Radio Channels

  4. - 2x user in one account (watch with two devices at the same time)

  5. - EPG (Electronic TV Program)

  6. - integrated media libraries of ARD, ZDF, 3sat, ARTE, WDR, MDR, NDR, Pro7, RTL, RT2, RTLnitro, DMAX, Sport 1, Sat.1, Sixx, Welt, Servus TV and more public are integrated so that you only have to choose, you go directly to the video of the respective provider without searching and detours in the familiar Streamstorm interface.


Start a whole new user experience!


Porosit tani or try our WebTV for free TV test.

Warum solltest du Streamstorm nutzen?

 

Timereplay

No more commercials, start your TV whenever you want, to any show you want.

Available worldwide

With any internet provider, usable worldwide. Without restrictions.

VOD

Media libraries of all German public TV channels. Action, documentaries and more.

Music

Integration of international music libraries, including karaoke.

Radio

More than 1000 international radio stations, directly on demand.

All devices

Usable on any device. Download Ministra in the Appstore, enter access data, done.

Seksioni Streamstorm TV Kids, është fushë e dedikuar dhe është e përfshirë në abonimin standard. Mbrojtja me password, ju jep prindërve kontroll mbi argëtimin e fëmijëve kështuqë ata mund të kënaqen duke shikuar përmbajtjen me filma dhe serialet e tyre të preferuara.

Tv Kanalet dhe videot me moshë të klasifikuar +18, vijnë me mbrojtje (PIN) prindërore. Ju bile mund ta ndërroni kodin për kanalet apo përmbajtjen e caktuar.

Yes. IPTV uses between 2-15mbit per stream and same when you record the IPTV channels.